15.08.2015 11:22

Advocaat: "Dit soort gedrag niet tolereren"

Yann M'Vila is ongelukkig begonnen aan zijn avontuur bij Sunderland. De middenvelder deed mee tijdens een wedstrijd van de beloften en pakte daarin een rode kaart. M'Vila wordt door de club van hoofdtrainer Dick Advocaat gehuurd van Rubin Kazan. 

M'Vila werd tijdens het duel met Norwich City van het veld gestuurd met een directe rode kaart na het uitdelen van een kopstoot. Desondanks is de Fransman wel inzetbaar in de Premier League, aangezien de schorsing alleen telt voor wedstrijden met het tweede team. "M'Vila is een goede speler, een controleur en een snelle en slimme passer", reageert Advocaat tegenover de Engelse media.

"De kopstoot was niet goed. Dat weet hij en dat hebben we ook met hem besproken", gaat de Nederlandse oefenmeester verder. "M'Vila weet dat wij dit soort gedrag niet tolereren. In Engeland zal iedereen naar hem kijken. Daar moet hij zich van bewust zijn. Hij moet uit de problemen blijven. Hopelijk begrijpt hij dat nu beter, al kun je het temperament van personen niet altijd veranderen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner