15.08.2015 11:39

Blind tevreden over rol bij Manchester United

Daley Blind aan de bal tijdens de wedstrijd van Manchester United tegen Aston Villa. (14-08-2015)
Daley Blind aan de bal tijdens de wedstrijd van Manchester United tegen Aston Villa. (14-08-2015)

Daley Blind was vrijdagavond erg tevreden over zijn optreden in het shirt van Manchester United. De Nederlander liet een positieve indruk achter als centrale verdediger tijdens het gewonnen competitieduel met Aston Villa (1-0). Samen met Chris Smalling vormt Blind het centrale duo van United.

Voor Blind was het belangrijk de uitwedstrijd te winnen. "Dat is iets waar we vooraf uiteraard over gesproken hadden, fris aan het seizoen beginnen in de uitwedstrijden. Vorig seizoen gaven we veel punten weg in die wedstrijden buitenshuis. Nu zie je hoe sterk we uiteindelijk zijn geworden. We vochten voor alles en realiseerden weer een clean sheet", vertelt Blind op de website van zijn management.

Voorlopig heeft Manchester United nog geen doelpunt weggegeven in de Premier League. "Natuurlijk is dat voor een verdediger belangrijk en geeft dat veel vertrouwen. Het is heel belangrijk dat we weer drie punten hebben gepakt. Misschien hadden we meer moeten scoren, maar ik ben blij met de prestatie en het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner