26.08.2015 14:37

Van Wolfswinkel vecht zich terug bij Norwich

Ricky van Wolfswinkel heeft zijn eerste officiële doelpunt van het seizoen gemaakt. De Nederlandse spits van Norwich City was dinsdagavond trefzeker tegen Rotherham United in de League Cup.

Van Wolfswinkel werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Franse AS Saint-Étienne, maar maakt dit seizoen weer een onderdeel uit van de selectie van Norwich City. Speelminuten in de eerste drie competitiewedstrijden van het seizoen kreeg hij echter nog niet. Sterker nog: Van Wolfswinkel werd in die duels niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Toch is manager Alex Neil tevreden over de Nederlander. "Hij heeft de afgelopen weken hard gewerkt. Zijn houding is fantastisch. We hebben veel goede spelers die weinig aan spelen toekomen. Zij zijn onfortuinlijk, want ik kan slechts elf spelers opstellen. En de spelers die ik heb gekozen, doen het heel goed."

"Het enige wat zij kunnen doen is zichzelf laten zien, doorgaan met wat ze doen, een goede houding aannemen en hard werken. Dan zullen hun kansen komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner