29.08.2015 14:01

Rodgers verheugd: "Buitengewone voetballer"

Brendan Rodgers is in de wolken met James Milner. De middenvelder werd deze zomer door Liverpool overgenomen van Manchester City. De trainer ziet in de 29-jarige Engelsman een duidelijke versterking.

"Hij is een stabiele gozer die weet hoe sterk hij is, maar hij is ook een buitengewone voetballer die een enorme winnaarsmentaliteit met zich mee heeft gebracht. Hij is een winnaar en zijn samenwerking met de spelers op en naast het veld is fantastisch. Als je hem haalt, weet je dat hij goed, is maar je realiseert je dan niet hoe goed hij werkelijk is", zo klonk de lofzang van de oefenmeester aan Sky Sports. Milner miste tot dusverre nog geen minuut voor The Reds.

"Nathaniel Clyne heeft ook ervaring met zich meegenomen en Christian Benteke is ook bekend in de Premier League", doelde de coach op zijn andere aankopen. 'Dat soort gasten heb je nodig. Talent alleen is niet genoeg, je hebt ook karakter nodig. Het verwachtingspatroon is hier enorm en voor sommige nieuwe jongens kan dat moeilijk zijn. Maar we focussen ons op onze doelstellingen en weten dat we die kunnen bereiken als talent en karakter hand in hand gaan", besloot Rodgers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner