30.08.2015 12:20

Stuttgart boort Kostić transfer door de neus

Filip Kostić kan een droomtransfer binnen de Bundesliga op zijn buik schrijven. Diverse media in Duitsland schrijven dat grote clubs geïnteresseerd zijn in de oud-speler van FC Groningen, maar VfB Stuttgart wil de Serviër niet kwijt.

"We gaan en zullen Kostić niet afstaan", zo is technisch directeur Robin Dutt meer dan duidelijk. "In het restant van de transfermarkt zullen we niet van mening veranderen. We blijven bij ons standpunt." Borussia Dortmund, Schalke 04 en Bayer Leverkusen zijn een paar clubs die geïnteresseerd zijn in Kostić, maar VfB Stuttgart heeft geen zin om de sterkhouder te laten gaan. De club is matig begonnen aan het seizoen in Duitsland en kan het zich daardoor niet veroorloven om de selectie verder af te zwakken.

"We hebben nul punten. Als we nu zeggen dat we ook Filip nog laten gaan, dan wordt het zeer onaangenaam", kijkt trainer Alexander Zorniger naar het vertrek van Kostić, waar dus een streep door is gezet. "We kunnen het ons niet veroorloven om nog meer kwaliteit kwijt te raken. Ik ga ervan uit dat er niets meer gebeurt." VfB Stuttgart eindigde vorig seizoen slechts één punt boven de degradatiezone in de Bundesliga. Dit seizoen is de club hekkensluiter na drie wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner