30.08.2015 15:55

Boze trainer Aston Villa scheurt hamstring

In navolging van Ronald Koeman heeft ook manager Tim Sherwood van Aston Villa een opvallende blessure opgelopen. De Engelse trainer liep zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Sunderland (2-2) een scheur in zijn hamstring op toen hij langs de lijn uit boosheid een bidon wegschopte. "Als speler heb ik zo'n blessure nooit gehad, als trainer nu wel", zei Sherwood een tikkeltje beschaamd.

"Waarschijnlijk zag ik er uit als een verwende kwajongen. Ik vertel mijn kinderen altijd dat ze zich niet zo moeten gedragen." Koeman, de trainer van Southampton, scheurde begin augustus zijn achillespees tijdens een trainingspartijtje.

Sherwood reageerde in de slotfase van de wedstrijd woedend toen zijn invaller Carles Gil met geel werd bestraft voor een vermeende 'schwalbe', terwijl Aston Villa een strafschop had verdiend. De trainer was zijn emoties even niet meer de baas en bekoelde die op een paar waterflesjes. "We zijn bestolen, het had echt een strafschop moeten zijn", zei Sherwood. "Maar ik had niet zo moeten reageren. Ik dacht dat ik rustiger was geworden."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner