01.09.2015 19:46

Vitesse-huurling Brown tekent nieuw contract

Dico Koppers (l.) en Isaiah Brown (r.) vechten een stevig luchtduel uit tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse. (09-08-2015)
Dico Koppers (l.) en Isaiah Brown (r.) vechten een stevig luchtduel uit tijdens het competitieduel Willem II - Vitesse. (09-08-2015)

Chelsea ziet toekomst in Isaiah Brown. De aanvaller, die momenteel op huurbasis uitkomt voor Vitesse, ondertekende dinsdag een nieuw contract bij de landskampioen van de Premier League, waardoor hij nu tot 2019 vastligt in Londen.

Brown maakte in 2013 de overstap van West Bromwich Albion naar de jeugdopleiding van Chelsea en maakte indruk bij de topclub. Hij werd aanvoerder bij de A-junioren, voordat hij bij het eerste elftal werd gehaald en zijn debuut maakte in de Premier League. Om meer aan spelen toe te komen, werd besloten om Brown te verhuren. Bij Vitesse mag hij veel vlieguren maken in de Eredivisie.

Zo was de Engelse aanvaller al drie keer basisspeler in de Eredivisie en maakte hij zijn debuut in Europa. Tijdens het tweeluik tegen Southampton in de voorrondes van de Europa League maakte Brown speelminuten, maar hij kon niet voorkomen dat de Arnhemmers al vroeg werden uitgeschakeld. Vitesse kan één seizoen gebruikmaken van Brown, voordat hij terugkeert naar Engeland.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner