02.09.2015 14:46

West Bromwich in de clinch met sterspeler

Saido Berahino baalt tijdens het competitieduel Watford FC - West Bromwich Albion. (15-08-2015)
Saido Berahino baalt tijdens het competitieduel Watford FC - West Bromwich Albion. (15-08-2015)

West Bromwich Albion ligt in de clinch met sterspeler Saido Berahino. De aanvaller zag een transfer naar Tottenham Hotspur afketsen omdat West Bromwich Albion niet wilde meewerken aan een overgang.

Maandag sloot ook in Engeland de transfermarkt. Tottenham Hotspur probeerde voor het sluiten van de transfermarkt Berahino nog binnen te halen, maar 'The Spurs' kregen 'nee' te horen van West Bromwich Albion-voorzitter Jeremy Peace. Dat nam Berahino zijn voorzitter niet in dank af. De in Burundi geboren aanvaller reageerde op Twitter. "Het is triest dat ik niet precies kan zeggen wat er precies aan de hand is, maar ik zal in ieder geval nooit meer voor West Bromwich Albion spelen."

Jamie Redknapp, oud-speler van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur, kan zich niet vinden in het gedrag van Berahino. "Ik vind Berahino een goede speler, maar zijn gedrag is verschrikkelijk", aldus Redknapp tegenover Sky Sports. "Je gaat toch niet zeggen dat je nooit meer voor een club wil spelen? Wat ga je de aankomende zes maanden doen? Je moet toch ergens speelminuten maken..."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner