08.09.2015 11:04

Romero verwacht hevige concurrentiestrijd

Sergio Romero bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Manchester United - Tottenham Hotspur. (08-08-2015)
Sergio Romero bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Manchester United - Tottenham Hotspur. (08-08-2015)

Sergio Romero denkt niet dat hij al de eerste doelman van Manchester United is. De Argentijnse sluitpost kreeg de afgelopen tijd de voorkeur van Manchester United-trainer Louis van Gaal, maar de concurrentiestrijd met David De Gea moet nog beginnen.

"Het is werkelijk een droom om voor Manchester United te mogen spelen", aldus de Argentijn in gesprek met de Daily Star. "Als God me helpt, dan zal deze droom voor eeuwig voortduren. Ik moet Van Gaal bedanken voor het vertrouwen, maar ik denk niet dat ik al de eerste doelman van Manchester United ben."

"Ik voel wél veel vertrouwen van Van Gaal en de technisch staf", vervolgt Romero. De Argentijn kreeg de voorkeur van Van Gaal omdat De Gea in zijn hoofd enkel bezig zou zijn geweest met een transfer naar Real Madrid. De overgang van de Spanjaard ging echter niet door, waardoor de concurrentiestrijd opnieuw zal beginnen. De Gea groeide het afgelopen seizoen bij Manchester United uit tot één van de beste doelmannen ter wereld.

Romero kwam daarentegen amper aan spelen toe bij Sampdoria en had moeite om een nieuwe club te vinden. "Ik had vorig jaar weliswaar het WK gespeeld en afgelopen zomer de Copa América, maar het was moeilijk voor mij om een nieuwe club te vinden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner