13.09.2015 19:22

Leicester City wint na bizarre comeback

Leicester City blijft gevestigd in de top van de Premier League. De ploeg van trainer Claudio Ranieri is ook na de vijfde speelronde nog altijd ongeslagen. Zondag werd in een bizarre wedstrijd een 0-2 achterstand tegen Aston Villa omgebogen naar een 3-2 overwinning.

Aston Villa, met Nederlander Leandro Bacuna in de basis, leek op weg naar een simpele overwinning in het King Power Stadium. De jonge Jack Grealish zorgde vlak voor het verstrijken van de eerste helft voor de 0-1. Carles Gil verdubbelde een kwartier na rust de score.

De laatste twintig minuten van de wedstrijd waren echter voor de thuisploeg. Ritchie De Laet zorgde eerst voor de aansluitingstreffer, tien minuten later maakte Jamie Vardy de gelijkmaker. Nathan Dyer liet vervolgens een minuut voor tijd het stadion ontploffen door de winnende goal te maken.