23.09.2015 22:00

Huntelaar de betere in duel met Castaignos

Klaas-Jan Huntelaar heeft woensdag met zijn Schalke 04 het Eintracht Frankfurt van Luc Castaignos verslagen. In Gelsenkirchen werd het 2-0 voor de thuisploeg. Jöel Matip tekende een kwartier voor tijd voor de openingstreffer. Leroy Sané bepaalde in blessuretijd op aangeven van Huntelaar de eindstand.

Huntelaar, aanvoerder bij Schalke, speelde de hele wedstrijd. Castaignos werd in de 78e minuut naar de kant gehaald. Door de zege klimt Schalke naar de derde plek op de ranglijst.

Overigens had Klaas-Jan Huntelaar nog wel een rode kaart kunnen krijgen. De spits liep hard door op deen verdediger van Eintracht Frankfurt en daarbij ontsnapte hij. De arbiter gaf er zelfs geen overtreding voor. Zie hieronder de beelden.