27.09.2015 17:33

Eintracht Frankfurt maakt het karwei niet af

Eintracht Frankfurt heeft zondag een zege verspeeld in de slotfase van het thuisduel met Hertha BSC. Vladimir Darida schoot de bezoekers uit de hoofdstad in de 82e minuut op gelijke hoogte (1-1).

De wedstrijd begon nog zo goed voor de thuisploeg uit Frankfurt. Alexander Meier zorgde in de 22e minuut op aangeven van Marco Russ voor de 1-0 in de Commerzbank-Arena. Zijn doelpunt werd echter ongedaan gemaakt door Darida.

Luc Castaignos, die na zeventig minuten mocht invallen, kreeg even daarvoor een goede kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Hij slaagde er echter niet in om met een volley doelman Rune Jarstein te verschalken.

Hertha BSC klom naar de zesde positie van de ranglijst. SV Darmstadt 98 kan, als het de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund wint, nog over de club uit Berlijn heen. Eintracht Frankfurt klimt naar de elfde plaats.