03.10.2015 17:29

Agüero doet een 'Lewandowski' in Engeland

Kun Agüero heeft zaterdagmiddag voor een ontzettend grote stunt gezorgd. De aanvaller van Manchester City boog met vijf doelpunten een 0-1 achterstand tegen Newcastle United om in een klinkende 6-1 voorsprong.

De Argentijn scoorde vlak voor rust de gelijkmaker en ging na de theepauze volledig los in eigen huis. Binnen vijf minuten maakte hij zijn hattrick compleet en tekende hij ook al voor zijn vierde, binnen het kwartier plakten Kevin De Bruyne en wederom Agüero daar nog twee doelpunten aan vast, waardoor er na een uur spelen een 6-1 tussenstand op het scorebord stond.

De situatie doet verdacht veel denken aan die van Robert Lewandowski, die het in de Bundesliga presteerde om in een bizar korte tijd van negen minuten vijf keer te scoren tegen VfL Wolfsburg.