03.10.2015 18:15

Goal en rood Lens bij gelijkspel Sunderland

Jeremain Lens schonk Sunderland zaterdag met een fraai doelpunt hoop op de eerste overwinning van het seizoen, maar boorde die ook weer de grond in door na rust zijn tweede gele kaart te pakken. De thuiswedstrijd tegen West Ham United eindigde voor de ploeg van trainer Dick Advocaat daardoor in een gelijkspel: 2-2.

Steven Fletcher zorgde na tien minuten voor de 1-0. Halverwege de eerste helft verdubbelde Lens de marge door de bal vanaf twintig meter over doelman Adrián te stiften. Vlak voor rust maakte Carl Jenkinson 2-1, waarop Lens tien minuten na rust zijn tweede gele kaart kreeg. Dimitri Payet trok de stand vlak daarna gelijk.

Sunderland doet de laatste plaats in de Premier League dankzij het gelijkspel over aan rivaal Newcastle United, dat na acht wedstrijden eveneens drie punten heeft, maar een net iets slechter doelsaldo (-10 om -11).