16.10.2015 10:48

'Chelsea wil drietal van Atlético Madrid'

Het zwalkende Chelsea wordt in de winter mogelijk op meerdere posities versterkt. Het Spaanse AS meldt dat de club uit Londen uit is op drie spelers van Atlético Madrid. En dat zijn niet de minsten.

Het Spaanse medium laat weten dat de Premier League-club zijn oog heeft laten vallen op verdediger Diego Godín, middenvelder Koke en aanvaller Antoine Griezmann. Trainer Diego Simeone wordt in de wandelgangen genoemd als opvolger van José Mourinho, maar AS denkt dat hij voor Atlético Madrid behouden blijft.

Godín (29) speelt sinds 2010 bij Atlético Madrid en heeft nog een contract tot medio 2019 bij de Madrilenen. Datzelfde geldt voor Koke (23), die nog nooit voor een andere club uitkwam. Griezmann heeft een contract dat doorloopt tot medio 2020 en zal enkel voor een enorm bedrag mogen vertrekken uit Madrid.

Dat Chelsea op zoek is naar versterkingen, is niet vreemd gezien de resultaten in het huidige seizoen. De regerend landskampioen staat op een zeer teleurstellende zestiende plaats en won slechts twee van de acht wedstrijden in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner