18.10.2015 22:32

Wijnaldum kan lachen: "Dit hadden we nodig"

Georginio Wijnaldum had een lach van oor tot oor na zijn vier doelpunten tegen Norwich City. De middenvelder zag dat zijn ploeg mede daardoor met 6-2 won.

Newcastle United bungelt onderin de Premier League en kon de drie punten dus goed gebruiken. "Dit hadden we nodig", aldus Wijnaldum na afloop van het duel tegen FOX Sports. De middenvelder ziet dat de ploeg eindelijk krijgt wat het verdient, tenminste dat vindt Wijnaldum. "We hebben een paar goede wedstrijden gespeeld, maar telkens stonden we aan het einde van de rit met lege handen of slechts één punt."

"Tegen Chelsea verdienden we bijvoorbeeld 3 punten, maar gaven we het in de tweede helft weg. Nu veranderde alles wat ik aanraakte in goud, soms heb je van die dagen", sluit Wijnaldum af. Overigens is het niet de eerste keer dat Wijnaldum vier keer in één duel scoort. In het shirt van Feyenoord scoorde hij in 2011 tegen FC Groningen ook vier doelpunten.

 

What a afternoon and what a support from the fans! Proud of the team and really happy with my 4 goals. On to the next game

Een foto die is geplaatst door Gini Wijnaldum (@gwijnaldum) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner