23.10.2015 20:44

Robben fit genoeg voor rentree bij Bayern

Arjen Robben kan dit weekend zijn eerste speelminuten maken sinds hij een blessure opliep met het Nederlands elftal. De sterspeler van Bayern München stond anderhalve maand langs de kant met een liesblessure, maar is opgenomen in de wedstrijdselectie van de Duitse koploper.

"Ik voel me weer helemaal fit", vertelde Robben na de training van Bayern München. Op die training werd Robben getest, of hij fit genoeg was om de wedstrijd tegen 1. FC Köln mee te maken. Dit was het geval. "Ik hoop dat ik nu mijn portie blessureleed heb gehad. Dan kan het nog een heel mooi seizoen worden."

De Nederlandse aanvaller speelde eind augustus voor het laatst in het shirt van Bayern München, toen was hij trefzeker tegen Bayer Leverkusen. Sinds zijn blessure had Robben het moeilijk in Duitsland. "Dan trainde ik weer met de groep en dan weer alleen. Het belangrijkste is dat ik er weer bij kan zijn. Daar ben ik blij mee."

Tegen FC Köln kan Bayern München de duizendste overwinning in de Bundesliga behalen. Dit is een unieke mijlpaal in Duitsland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner