25.10.2015 13:10

Sherwood de laan uitgestuurd bij Aston Villa

Tottenham Hotspur trainer Tim Sherwood bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Aston Villa. (11-05-2014)
Tottenham Hotspur trainer Tim Sherwood bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Aston Villa. (11-05-2014)

Tim Sherwood is zondag ontslagen bij Aston Villa, dat meldt de Engelse club op de eigen website. De oefenmeester is ontslagen vanwege de teleurstellende resultaten van de Engelse ploeg dit seizoen. Sherwood stond sinds februari 2015 aan het roer bij de Aston Villa.

Aston Villa draait tot dusver een dramatisch seizoen in de Premier League. The Villians behaalden slechts vier punten uit tien wedstrijden en staan daarmee één na laatste op de ranglijst. Gisteren verloor Aston Villa in eigen huis van Swansea City (1-2). Aston Villa wist dit seizoen alleen tegen AFC Bournemouth te winnen, dat was in de eerste speelronde. Daarnaast speelde het met 2-2 gelijk tegen Sunderland, dat toen nog onder leiding van Dick Advocaat ston.

Voordat Sherwood de leiding bij Aston Villa overnam, was hij werkzaam bij Tottenham Hotspur. Daar bekleedde hij eerst vijf jaar de functie als assistent-trainer, waarna hij eind 2013 een half jaar lang de leiding over het eerste elftal nam. Als profvoetballer speelde Sherwood bij Watford, Norwich City, Blackburn Rovers, Tottenham, Portsmouth en Coventry. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner