25.10.2015 17:03

Kane belangrijk bij zege Tottenham Hotspur

Harry Kane vervulde zondag een belangrijke rol bij de 1-5 overwinning van Tottenham Hotspur op AFC Bournemouth. De Engelse spits was met drie doelpunten verantwoordelijk voor een groot deel van de doelpuntenproductie van de club uit Londen.

Het was de promovendus die al binnen een minuut spelen op voorsprong kwam. Matt Richie maakte zijn tweede van het seizoen en zorgde voor de 1-0. Tottenham Hotspur stelde echter al snel orde op zaken: via Kane (strafschop), Moussa Dembélé en Èrik Lamela kwam het team van trainer Mauricio Pochettino voor rust op 1-3.

Na de theepauze liep Tottenham Hotspur via Kane uit tot 1-5. De Londenaren stijgen door de overwinning naar de zesde plaats in de Premier League. AFC Bournemouth staat met acht punten nog maar net boven de degradatiezone.