26.10.2015 14:48

Champagne en pizza voor spelers Leicester

Leicester City-trainer Claudio Ranieri gaat zijn spelers trakteren op champagne en pizza. Leicester City won afgelopen weekend met 1-0 van Crystal Palace. Het was de eerste keer dat Leicester City dit seizoen 'de nul' wist te houden.

"Champagne en pizza zijn goed", citeert het Algemeen Dagblad de Italiaanse coach van Leicester City. "Ik ben erg blij. Ik ben tevreden dat we ook in de laatste tien minuten ons karakter toonden, onze conditie, alles. Ik zal de jongens vragen wanneer ze pizza willen eten, dat had ik beloofd. Koolhydraten zijn goed voor de spieren."

Leicester City staat na tien competitiewedstrijden met negentien punten op een knappe vierde plek. "We moeten veertig punten halen om ons veilig te kunnen wanen. Nog 21 punten te gaan, dat is mijn filosofie", vervolgt Ranieri, die met Jamie Vardy de topscorer van de Premier League in huis heeft. Vardy heeft al tien keer gescoord. "Ik vertel hem elke keer te blijven vechten, de druk op te voeren, snelheid te houden en te blijven aanvallen. Dat is belangrijk. Je kunt scoren of je kan het niet, de prestaties moeten goed zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner