27.10.2015 09:00

Stevens content: "Een klus die bij me past"

Huub Stevens is blij met zijn nieuwe baan. De Nederlander gaat tot het einde van het seizoen aan de slag bij 1899 Hoffenheim en moet degradatie te zien voorkomen.

"Die mensen wilden met me praten en het paste gewoon helemaal. Ik heb zin om weer iets te gaan doen, maar ik wil me niet meer langjarig aan een club verbinden. De klus bij Hoffenheim is tot het einde van het seizoen. Daarna willen ze weer gaan bouwen met iemand die op de lange termijn werkt", aldus Stevens tegenover De Telegraaf.

"Ik vind dit een klus die bij me past. Een derde keer Stuttgart had ik niet gedaan en weer trainer worden bij Schalke ook niet, maar hier heb ik een goed gevoel bij", aldus Stevens, die weet dat hij tegen degradatie moet strijden. "Het doel is duidelijk: in de Bundesliga blijven. Of dit moeilijker gaat worden dan de afgelopen twee seizoenen bij VfB Stuttgart kan ik niet zeggen. Daarvoor zal ik eerst de groep moeten analyseren en dagelijks met ze moeten werken. Ik ga gewoon keihard aan de slag en dan merk ik op het trainingsveld wat er wel en niet mogelijk is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner