28.10.2015 14:47

Clasie: "Soms heb je gewoon pech"

Jordy Clasie probeert een medespeler te bereiken tijdens het competitieduel Southampton - Leicester City. (17-10-2015)
Jordy Clasie probeert een medespeler te bereiken tijdens het competitieduel Southampton - Leicester City. (17-10-2015)

Jordy Clasie begon aan zijn periode in Southampton met blessureleed, maar inmiddels maakt de middenvelder weer speelminuten voor 'The Saints'. Clasie verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor de club uit Engeland.

"De afgelopen periode was zeer vervelend aangezien ik voor het eerst een zware blessure opliep", citeert De Telegraaf de Nederlandse middenvelder van Southampton. "Ik lag er misschien niet zo lang uit als sommige anderen, maar voor mij is zes á zeven weken toekijken erg lang. Ik ben altijd gefrustreerd wanneer ik mijn teamgenoten niet kan helpen op het veld. Nu kon ik niets anders dan thuis voor de televisie naar ze kijken. Maar dat is ook voetbal, soms heb je gewoon pech."

Clasie, die inmiddels twee competitieduels heeft gespeeld voor Southampton, hoopt de fans nu te laten zien waarom Southampton hem heeft gekocht. "Ik hoop dat ik supporters een aantal mooie momenten kan geven. Het zou mooi zijn als we het als team beter kunnen doen dan vorig seizoen, toen we zevende werden. Al weet ik ook dat het lastig wordt, aangezien er meerdere goede ploegen zijn. Ik heb echter het vertrouwen dat we het beter of minstens net zo goed kunnen doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner