03.11.2015 14:16

Wederom pech voor Chelsea: Blessure Falcao

De sportieve resultaten zijn bedroevend en ook op het personele vlak heeft trainer José Mourinho van Chelsea weer een tegenvaller gekregen. De Colombiaanse spits Radamel Falcao liep dinsdag tijdens de afsluitende training voor de confrontatie met Dinamo Kiev in de Champions League een spierblessure op. "Hij ligt er een aantal weken uit", bromde Mourinho, die veel vragen kreeg over zijn toekomst.

Falcao heeft in zijn eerste maanden bij Chelsea amper indruk kunnen maken. De voormalige topschutter van FC Porto, Atlético Madrid en AS Monaco produceerde in negen competitieduels pas één doelpunt. Vorig seizoen beleefde de Colombiaan al een mislukt avontuur bij Manchester United. Mourinho kiest met Diego Costa vaak voor slechts één spits. Falcao moet bij de Engelse kampioen genoegen nemen met invalbeurten.

Zonder Falcao in de spits doet Chelsea FC het niet goed in de Premier League. De Londense ploeg staat momenteel op een teleurstellende vijftiende plek. Mede daardoor is de positie van José Mourinho aan het wankelen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner