07.11.2015 17:46

Bayern wervelt in 45 minuten langs Stuttgart

Bayern München heeft een week na het doelpuntloze gelijkspel bij Eintracht Frankfurt de draad weer opgepakt in de Bundesliga. De Duitse kampioen speelde in eigen stadion, vooral voor rust, met VfB Stuttgart: 4-0. Bayern München maakte er in de eerste helft een galavoorstelling van, ingeleid door de vroege openingstreffer van Arjen Robben. Na rust stokte de productie echter in Beieren.

Robben moest woensdag in de Champions League tegen Arsenal (5-1) nog op de bank beginnen. Als invaller nam de aanvaller toen met zijn eerste balcontact wel de vierde treffer voor zijn rekening. Tegen Stuttgart verscheen Robben weer aan de aftrap. Hij werkte na tien minuten met zijn borst een voorzet van Douglas Costa achter doelman Przemysław Tytoń.

De Braziliaan maakte zelf de tweede van Bayern, topschutter Robert Lewandowski en Thomas Müller voerden de score voor rust verder op.