09.11.2015 16:35

Swansea City zet overbodige Michu op straat

Swansea City heeft per direct afscheid genomen van Michu. De club uit Wales wenst geen beroep meer te doen op de Spanjaard en heeft daarom besloten het contract van Michu te laten ontbinden.

Michu was tijdens zijn eerste seizoen in dienst van Swansea City de absolute smaakmaker van de club. Tijdens het seizoen 2012/2013 scoorde de aanvallende middenvelder annex aanvaller achttien keer in 35 competitiewedstrijden namens Swansea City. Daarna ging het echter bergafwaarts met Michu bij Swansea City. Tijdens het seizoen 2013/2014 bleef de teller steken op twee treffers voor 'The Swans'.

Swansea City liet Michu vorig seizoen op huurbasis vertrekken naar het Italiaanse Napoli, maar zijn periode in de Serie A werd geen succes. Na drie competitieduels voor de club uit Napels keerde Michu afgelopen zomer terug bij Swansea City. Michu had bij Swansea City nog een contract tot het einde van het seizoen, maar Swansea City-trainer Gary Monk deed dit seizoen nog geen beroep op de Spanjaard, waardoor er na goed overleg besloten is om het contract van Michu te ontbinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner