10.11.2015 20:26

Coman voelde zich niet gewaardeerd bij PSG

Bij zijn overgang vroegen veel mensen zich af wat Kingsley Coman bij Bayern München moest doen. Nu, een paar maanden later, zijn die meningen volledig omgedraaid. De Franse aanvaller speelt zeer regelmatig en doet dit zelfs naar behoren. Hiervoor moest hij wel zijn thuisland verlaten, maar spijt van zijn vertrek bij Paris Saint-Germain en Juventus heeft hij niet.

Bij zijn nieuwe ploeg laat hij zien wat hij in zijn mars heeft. Uitgerekend tegen Duitsland, het land waarin hij actief is, kan hij zijn interland debuut maken. De 19-jarige vleugelaanvaller liet vorig seizoen zijn contract ontbinden bij Paris Saint-Germain en vertrok naar Juventus. Hij bleef daar maar een seizoen en ging dus naar Duitsland "Ik heb er geen spijt van dat ik ben vertrokken bij PSG", zegt Coman er zelf over. "Ik weet niet of ik genoeg gewaardeerd werd."

"Bij PSG zag men mij als een talent voor de opleiding, in plaats van een talent voor het eerste elftal." Nu zit hij dus in Duitsland, waar hij het naar zijn zin heeft. "Het project van Bayern past beter bij mij dan het project van Juventus. Ik speel nu in een groot team, met grote spelers, in grote wedstrijden. Natuurlijk is het dan gemakkelijker om in vorm te raken, maar ik had niet verwacht dat ik al zo snel bij de Franse ploeg zou komen", besluit de Fransman

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner