16.11.2015 15:31

Olić heeft spijt van transfer naar HSV

Ivica Olić baalt tijdens het competitieduel Hamburger SV - Hannover 96. (01-11-2015)
Ivica Olić baalt tijdens het competitieduel Hamburger SV - Hannover 96. (01-11-2015)

Ivica Olić heeft spijt van zijn terugkeer bij Hamburger SV. De Kroatische aanvaller vertrok bijna een jaar geleden van VfL Wolfsburg naar Hamburger SV, maar had achteraf gezien liever een andere keuze gemaakt.

"Ik heb in januari naar mijn hart geluisterd. Ik hou van deze club en van de stad. Ik noem de voorzitter mijn vriend, maar als ik van te voren had geweten dat het zo zou lopen, dan was ik naar de Verenigde Staten vertrokken", aldus Olić tegenover Sky Sports. De kans lijkt groot dat de Kroaat in januari alsnog naar de Major League Soccer vertrekt. In maart begint in de Verenigde Staten weer een nieuw seizoen.

Olić speelde in het verleden al tweeënhalf jaar voor Hamburger SV. Na een sterke periode in Hamburg vertrok hij naar Bayern München. Via laatstgenoemde club kwam Olić bij Wolfsburg terecht. In januari keerde Olić terug bij Hamburger SV. Vorig seizoen kreeg de Kroaat nog zestien keer een basisplaats toegediend, maar tijdens het huidige seizoen moet Olić met veel minder speeltijd genoegen nemen. Olić kwam dit seizoen pas vijf keer - telkens als invaller - in het veld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner