18.11.2015 12:05

Rojo heeft geen enkel probleem met Van Gaal

Marcos Rojo is al een aantal keer in aanvaring gekomen met Louis van Gaal, maar de Argentijnse verdediger zegt dat hij geen problemen heeft met de trainer van Manchester United.

"Mijn relatie met hem is normaal, net zoals met elke andere coach", vertelt Rojo aan ESPN FC. "Ik haal geen verhaal bij hem als hij me opstelt, dus ik heb ook geen recht om dat wel te doen als hij besluit me niet op te stellen. Zo simpel is het."

Rojo haalde dit jaar al een aantal keer het bloed onder de nagels van Van Gaal vandaan. Zo had Rojo een keer een verlopen paspoort, waardoor hij niet met de selectie van Manchester United mee kon vliegen naar de Verenigde Staten. De Argentijn verzweeg ook een keer een hamstringblessure voor de Nederlandse trainer.

"Van Gaal is een zeer professionele coach, die het beste uit iedere speler wil halen. Dat betekent niet dat hij grof is. Hij wil dat zijn werk succes oplevert en we moeten begrijpen wat hij van ons verlangt", aldus Rojo, die in de laatste vier competitiewedstrijden als linksback opgesteld door Van Gaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner