20.11.2015 11:12

Probleem voor Van Gaal door afwezige spitsen

De duurste tiener aller tijden, Anthony Martial (r.), viert zijn tweede doelpunt van Manchester United tegen Southampton FC. (20-09-2015)
De duurste tiener aller tijden, Anthony Martial (r.), viert zijn tweede doelpunt van Manchester United tegen Southampton FC. (20-09-2015)

Louis van Gaal zal zaterdag flink moeten puzzelen om de spitspositie bij Manchester United in te vullen. Anthony Martial, Wayne Rooney en Marouane Fellaini kunnen allen om uiteenlopende redenen niet meedoen tegen Watford FC.

Martial raakte afgelopen dinsdag geblesseerd tijdens de oefeninterland Engeland - Frankrijk. De spits verliet op krukken het Wembley-stadion. Aanvoerder Rooney is ziek en kan daardoor niet meedoen tegen de nummer elf van de Premier League. Fellaini, die door Van Gaal ook geregeld als spits wordt gebruikt, heeft een blessure aan zijn bekken.

Mogelijk gaat Van Gaal tegen Watford FC gebruik maken van James Wilson. "Hij kan spelen, maar hij kan vanwege een gebrek aan spelritme geen hele wedstrijd spelen." Een andere optie voor de spitspositie zou Memphis Depay kunnen zijn, maar hij is niet in goeden doen en krijgt de laatste tijd weinig speeltijd bij de Engelse grootmacht.

Michael Carrick en Antiono Valencia zitten in de lappenmand en zijn zaterdag ook niet inzetbaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner