21.11.2015 15:43

Manchester United wint in slotfase in Watford

Manchester United heeft vier dagen voor de Champions League-thuiswedstrijd tegen PSV een late overwinning geboekt op middenmoter Watford. In Watford schoot Sebastian Schweinsteiger in de laatste minuut via een verdediger in het doel: 1-2.

Watford was drie minuten eerder op 1-1 gekomen toen Troy Deeney een makkelijk gegeven strafschop langs doelman David de Gea schoot. De ploeg van trainer Louis van Gaal was in de elfde minuut op voorsprong gekomen door een doelpunt van Memphis Depay. De oud-PSV'er schoot de bal vanuit de lucht fraai raak op aangeven van Ander Herrera.

Zowel Depay als Daley Blind speelde de hele wedstrijd in het elftal van United. Bij Watford viel de Nederlander Nathan Aké in de rust in. Steven Berghuis zat niet bij de selectie. United blijft door de zege meedoen in de top van de Engelse Premier League, waar de concurrentie later op de middag in actie komt.