22.11.2015 12:53

Dembélé onder indruk van Tottenham Hotspur

Moussa Dembélé is onder de indruk van zijn Tottenham Hotspur. De Belgische middenvelder zei tegenover Sky Sports dat zijn huidige team het beste team is waarin hij ooit heeft gespeeld bij Tottenham. De Londense ploeg staan vijfde op de ranglijst in de Premier League en hebben nog niet verloren dit seizoen.

Dembélé staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij Tottenham en zijn huidige contract loopt door tot de zomer van 2017. "Dit is het beste team waarin ik heb gespeeld sinds mijn komst naar Tottenham", zij de Belg die gelijk ook de doelstelling van het seizoen verklapte. Tottenham richt zich op kwalificatie voor een ticket voor de Champions League. 

Dembélé vertrok in 2010 naar de Premier League en belande bij Fulham. Daarvoor was de Belg een paar jaar actief in de Eredivisie, waarbij hij één seizoen voor Willem II speelde en daarna naar AZ vertrok. Nu is de middenvelder een vaste waarde in het elftal van Mauricio Pochettino en speelde hij elf wedstrijden waarin hij drie keer tot scoren kwam. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner