24.11.2015 19:01

Update: Castaignos geopereerd aan linkerenkel

Luc Castaignos heeft zaterdagmiddag in het duel tussen Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen een enkelblessure opgelopen en is zeker tot de winterstop uitgeschakeld. Castaignos haalde het einde van de eerste helft niet in het duel. De 23-jarige aanvaller moest zich in de 22ste minuut al laten vervangen door Timothy Chandler.

Na de wissel van Castaignos opende Javier Hernandez een minuutje later de score. Niet alleen verloor coach Armin Veh Luc Castaignos, ook de wedstrijd in eigen huis ging met 1-3 verloren. Castaignos werd zondagochtend onderzocht door arts dr. Christoph Seeger en daaruit bleek dat de aanvaller enkele weken buitenspel staat.

Castaignos verruilde afgelopen zomer FC Twente voor het Duitse Eintracht Frankfurt en kwam tot dusver twaalf wedstrijden in actie. Zijn doelpuntentotaal van dit seizoen staat op vijf en dat zal voorlopig ook nog even blijven.

Update 24 november 2015, 19:01:22 - Castaignos geopereerd aan linkerenkel

Luc Castaignos is dinsdag geopereerd aan zijn linkerenkel. Eintracht Frankfurt meldt via de officiële kanalen dat de operatie is geslaagd. De spits moest onder het mes vanwege schade die hij zaterdag opliep tijdens het competitieduel met Bayer Leverkussen. Castaignos moet twee dagen in het ziekenhuis blijven en begint daarna aan zijn revalidatie. De aanvaller is in ieder geval tot de winterstop uitgeschakeld.