22.11.2015 16:53

Memphis is Giggs dankbaar voor zijn advies

Eindelijk deed Memphis Depay weer van zich horen bij Manchester United. De aanvaller die voorbije weken werd gepasseerd door Louis van Gaal, mocht tegen Watford wel aantreden en deed dat naar behoren. Memphis maakte in de elfde minuut, op aangeven van Ander Herera de 1-0. Memphis dankte assistent-trainer Ryan Giggs na zijn mindere periode.

De aanvaller van voorheen PSV, was de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws, maar niet altijd in positieve zin. Memphis ging door een mindere fase en belandde bij Manchester United zelfs op de bank. "denk dat iedere jonge speler dat eens moet meemaken", zei de aanvaller op de clubwebsite.

"Ik ben blijven trainen en ben daar van blijven genieten. Ik pik hier een hoop dingen op en die blijven me bij. Ryan Giggs heeft me goed advies gegeven en ik ben aan wat dingen gaan werken met hem. Je hebt die onvoorwaardelijke steun nodig. Dat is prettig in moeilijke tijden", betoogde Memphis. Manchester United leek bijna de wedstrijd tegen Watford nog gelijk te spelen, maar in de laatste minuut kwamen de Reds weer op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Troy Deeney.