24.11.2015 10:31

De Jong heeft meningsverschil met McClaren

Siem de Jong mag speelminuten maken tijdens het competitieduel Newcastle United - Chelsea. (26-09-2015)
Siem de Jong mag speelminuten maken tijdens het competitieduel Newcastle United - Chelsea. (26-09-2015)

Siem de Jong heeft een meningsverschil met Newcastle United-trainer Steve McClaren. De oud-Ajacied is van mening dat hij ook als controleur uit de voeten kan, maar zijn trainer ziet dat voorlopig niet zitten.

Georginio Wijnaldum speelde onlangs als controleur bij Newcastle United, maar speelt daar liever niet. De Jong, die amper aan spelen toekomt bij Newcastle United, wil daar wél graag spelen. Newcastle United-trainer McClaren ziet dat voorlopig echter niet zitten. "Ik kan ook meer van achteruit spelen", vertelt de Nederlandse middenvelder van Newcastle United aan The Chronicle. De Jong krijgt voorlopig geen steun van zijn trainer. "Hij ziet me meer als een offensieve speler, dat is een meningsverschil."

"Ik wacht op mijn kans", vervolgt De Jong, die in het verleden bij Ajax ook als spits werd gebruikt. "Er zijn geen twijfels over mijn fitheid, maar ik moet speeltijd krijgen in een reeks wedstrijden." De Jong speelde dit seizoen zeven competitiewedstrijden namens Newcastle United. Telkens kwam hij als invaller in het veld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner