29.11.2015 20:08

Arsenal raakt ook Sánchez en Koscielny kwijt

Aan de blessuregolf bij Arsenal komt maar geen einde. Het treffen zondag met Norwich City (1-1) leverde manager Arsène Wenger weer twee geblesseerde spelers op. De Franse verdediger Laurent Koscielny moest al na tien minuten naar de kant, in de tweede helft stapte ook vedette Alexis Sánchez van het veld met een hamstringblessure.

De Chileense aanvaller, vorig seizoen goed voor zestien doelpunten en dit voetbaljaar zes keer trefzeker, greep na een duel met een verdediger van Norwich naar de achterkant van zijn rechterbovenbeen. Sánchez kon niet verder en werd zo het nieuwste zorgenkindje in de uitpuilende ziekenboeg van Arsenal.

"Dit is een grote klap voor ons", mopperde Wenger, die nog niet weet hoe lang Sánchez aan de kant staat. Santi Cazorla speelde de wedstrijd wel uit, maar had veel last van een knie. Volgens Wenger speelde de Spanjaard bijna op één been.