02.12.2015 14:16

Van Gaal krijgt wederom de volle laag

Louis van Gaal zoekt zijn plek op de bank op voorafgaand aan het competitieduel Manchester United - Manchester City. (25-10-2015)
Louis van Gaal zoekt zijn plek op de bank op voorafgaand aan het competitieduel Manchester United - Manchester City. (25-10-2015)

Het spel van Manchester United blijft trainer Louis van Gaal flink wat kritiek opleveren. Oud-speler Paul Parker heeft de huidige trainer van 'The Red Devils' de volle laag gegeven. 

"Louis van Gaal maakt de spelers van Manchester United doodsbang", aldus Parker tegenover Eurosport. "Alles moet op zijn manier. Hij managet het team op een egoïstische manier. En dat vindt niemand leuk. Toen Van Gaal bij United kwam, dacht ik dat hij flexibel zou zijn. Maar we hebben nu een situatie met een groot aantal ontevreden spelers en je moet je afvragen waarom ze zo slecht spelen."

"Als ik Anthony Martial zie, maak ik met zorgen. Hij lijkt op een jongen die niet meer lacht. Hij lijkt er geen plezier in te hebben. De vormdip van Memphis Depay komt echt niet alleen omdat hij in de Premier League. De jongen voelt zich waarschijnlijk een zondebok", vervolgt Parker. "Van Gaal mag dat een succesvolle manager zijn, hij moet, zelfs op zijn leeftijd, wel leren een goede peoplemanager te worden. Op dit moment moeten we zeggen dat hij het team niet goed leidt. Al die spelers die hij heeft, zijn geen slechte spelers. Ze hebben hun hele leven nog geen negatief voetbal gespeeld. Van Gaal is ongelooflijk koppig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner