07.12.2015 10:16

'Mourinho krijgt nog één kans bij Chelsea'

De Engelse media zijn er opnieuw over uit, José Mourinho kan komende week weer zijn laatste wedstrijd van Chelsea coachen. De Portugees kan overwintering in de Champions League nog mislopen en als dat inderdaad gebeurt, is het tweede avontuur van Mourinho in Londen voorbij.

Dit melden enkele dagbladen heel stellig na het weekend, waarin Chelsea op pijnlijke wijze onderuit ging tegen promovendus AFC Bournemouth. Chelsea staat na een zeer slechte seizoenstart veertiende in de Premier League, maar het verschil met ploegen in de gevarenzone bedraagt slechts twee punten. Vorig seizoen werd Chelsea nog kampioen in Engeland.

Chelsea speelt woensdag tegen FC Porto in de laatste groepswedstrijd van het kampioenenbal. Uitgerekend tegen de ploeg waar Mourinho zijn eerste successen behaalde als trainer kan het dus wellicht voorbij zijn voor de Portugees. Bij een nederlaag kan de Engelse formatie nog een vervolg in de Champions League mislopen, maar dan moet Dinamo Kiev wel winnen van Maccabi Tel Aviv, dat dit seizoen nog puntloos is in Europa. Bij een gelijkspel is Chelsea gewoon zeker van de knock-outfase, aangezien het onderlinge resultaat met Dinamo Kiev in het Engelse voordeel valt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner