12.12.2015 10:55

Arsenal stoomt Sánchez klaar voor topper

Als Arsenal het op 21 december opneemt tegen Manchester City, hoopt de club te kunnen beschikken over Alexis Sánchez. De Chileense ster van de Gunners ligt nu al twee weken uit de roulatie met een hamstringblessure, maar is misschien net op tijd terug.

Arsène Wenger bevestigde dat Alexis na dit weekend weer terugkeert op het trainingsveld. Dan heeft hij nog één trainingsweek om de wedstrijd te halen. "Maar hij is nu al aan het rennen", kijkt een lachende Wenger vooruit naar de terugkeer van de aanvaller. 

"Ik heb hem teruggestuurd naar Chili, waar hij met fysiotherapeuten van het nationale elftal werkt. We zullen zien hoe fit hij is als hij terugkeert." Helemaal zeker dat Alexis de wedstrijd tegen Manchester City haalt is Wenger niet. "Het kan zijn dat het duel met Manchester City kort dag is, maar met Alexis weet je het maar nooit."

Arsenal lijkt voor het eerst sinds tijden weer echt mee te doen in de titelstrijd van Engeland en staat momenteel tweede in de Premier League. De Gunners kwamen daarnaast voor de zestiende keer op rij door de groepsfase van de Champions League heen, alhoewel er dit seizoen een regelrechte stunt voor nodig was.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner