14.12.2015 14:45

Everton gaat de transfermarkt niet op

Everton gaat tijdens de aanstaande transferperiode geen aankopen doen. Everton-trainer Roberto Martínez is meer dan tevreden over zijn huidige selectie.

De Spaanse trainer heeft natuurlijk wel eerst zijn selectie goed geanalyseerd voordat hij tot die conclusie kwam. "We analyseren tijdens elke transferperiode onze ploeg, maar we moeten realistisch blijven. Onze ploeg is breed genoeg", aldus de oefenmeester van Everton in gesprek met Liverpool Echo. "We hebben momenteel een sterke ploeg op de been en er is een goede balans tussen ervaring en talent." 

De Spaanse trainer kreeg onlangs wel slecht nieuws. Verdediger Tyias Browning heeft een knieblessure opgelopen en is waarschijnlijk tot het einde van het seizoen niet inzetbaar voor Everton. "Tyias Browning is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld, maar we krijgen op korte termijn Phil Jagielka weer terug. En ook Bryan Oviedo zal binnenkort zijn rentree maken", vervolgt Roberto Martínez. De Spanjaard heeft financiële middelen beschikbaar, maar wil daar geen misbruik van maken. "Ik ga niet spelers halen, gewoon omdat het kan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner