15.12.2015 19:52

Goudhaantje wil bij Leicester City blijven

Leicester City-aanvaller Riyad Mahrez wil voorlopig nog niet denken aan een transfer. De buitenspeler van het verrassende Leicester City wordt door zijn goede optredens in de Premier League gekoppeld aan ploegen als Manchester United, Arsenal en Barcelona, maar wil van een vertrek niks weten.

Mahrez heeft over belangstellingen van andere ploegen niet te klagen. Volgens diverse media hebben meerdere topploegen zich al gemeld voor de buitenspeler van Leicester die een buitengewoon goed seizoen doormaakt. Mahrez leverde al acht assists dit seizoen en maakte ook al elf doelpunten.

Tegenover het Franse radiostation RMC was de buitenspeler echter duidelijk over zijn toekomst: “Het is beter voor mij om hier te blijven tot het einde van het seizoen.” Mahrez kwam in 2014 over van Le Havre en is dankbaar voor het vertrouwen van Leicester. “Leicester deed er alles aan om me aan te trekken. Ik wist meteen dat ze me graag wilde hebben. Ik heb daarom ook die keuze gemaakt, zonder dat ik iets wist van de cultuur.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner