16.12.2015 14:01

Stevens: "Belangrijk deel van mijn leven"

Huub Stevens keert aankomend weekend terug bij FC Schalke 04. De Nederlandse trainer neemt het met 1899 Hoffenheim op tegen de club die hij lief heeft.

"De club is natuurlijk een belangrijk deel van mijn leven", aldus de oefenmeester van 1899 Hoffenheim in gesprek met Voetbal International. "Ik heb lang bij Schalke gewerkt en als de kans zich voordoet, zou ik er in de toekomst zo weer aan de slag gaan. Het is in Duitsland mijn voetbalthuis", aldus Stevens, die zich nu focust op zijn huidige club. "Op dit moment telt voor mij alleen Hoffenheim. Hier wil ik ook graag succesvol zijn."

"Natuurlijk wordt het een zware wedstrijd. Maar door de 1-0 zege op Hannover 96 van afgelopen weekend hebben we meer vertrouwen gekregen. Daarnaast heeft Schalke een jonge ploeg en is daardoor minder constant. Dat is overigens helemaal niet vreemd", aldus Stevens, die weet dat Hoffenheim als voorlaatste de underdog is tegen nummer acht Schalke. "Maar daarom is dit een mooie tegenstander om de stijgende lijn tegen te vervolgen. We maken elke dag stappen en worden steeds beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner