20.12.2015 16:50

Liverpool lijdt in Watford weer puntenverlies

Het loopt de laatste tijd niet gesmeerd met het Liverpool van trainer Jürgen Klopp. Na een nederlaag tegen Newcastle United en een gelijkspel tegen West Bromwich Albion, kregen The Reds zondag met 3-0 klop van Watford.

Watford, de nieuwe nummer zeven van de Premier League, begon met Chelsea-huurling Nathan Aké in de basis. De Nederlander maakte na drie minuten spelen het openingsdoelpunt tegen Liverpool. Het was een primeur voor de twintigjarige linkspoot, want hij scoorde nog nooit eerder in de Premier League.

Een paar minuten later stond ook de 2-0 op het scorebord. Odion Ighalo, die dit seizoen uitstekend op dreef is bij Watford, verdubbelde op aangeven van Troy Deeney na een kwartier spelen de score.  De Nigeriaanse spits was vlak voor tijd weer trefzeker. Ditmaal klopte hij met een kopbal doelman Ádám Bogdán.

Liverpool begon het duel opvallend genoeg zonder een echte spits. Christian Benteke en Divock Origi startten in Watford op de bank, maar kwamen wel als invallers binnen de lijnen.