22.12.2015 20:32

Škrtel zes weken langs de kant met blessure

Jürgen Klopp moet het de komende weken stellen zonder verdediger Martin Škrtel. De Slowaak raakte tegen promovendus Watford geblesseerd en laat zelf via Instagram weten dat hij meerdere weken uit de roulatie ligt met een hamstringblessure.

De geruchten gingen namelijk dat de ijzervreter minimaal drie maanden langs de kant zou staan. Dit ontkent Škrtel, die al vanaf 2008 in het shirt van Liverpool voetbalt, dus op persoonlijke wijze. De robuuste mandekker ging tegen Watford vlak voor rust naar de kant en dit waren de eerste competitieminuten die Škrtel mist in de Premier League. In totaal staat de Slowaak zes weken buitenspel.

Omdat men in Engeland geen winterstop kent, mist Škrtel onder andere de competitiewedstrijden tegen Arsenal en Manchester United. Ook het duel met koploper Leicester City komt in gevaar. Zenit St. Petersburg haalde de verdediger in 2004 vanuit Slowakije op, waarna hij na enkele seizoenen werd opgepikt door Liverpool. De club staat momenteel negende in de Premier League, met veertien punten achterstand op Leicester City.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner