24.12.2015 09:06

The Sun deelt sneer uit aan Van Gaal

Manager Louis van Gaal tijdens het Premier League duel tussen West Bromwich Albion en Manchester United (20-10-2014)
Manager Louis van Gaal tijdens het Premier League duel tussen West Bromwich Albion en Manchester United (20-10-2014)

The Sun heeft donderdagochtend een flinke sneer uitgedeeld aan Louis van Gaal. De trainer van Manchester United verliet woensdag al na vijf minuten de persconferentie.

De Nederlandse trainer van The Red Devils hield tijdens de persconferentie een monoloog van vijf minuten en zei vervolgens: "Heeft niemand in deze zaal het gevoel dat hij excuses moet maken aan mij?" Verschillende Britse media waren na de nederlaag van Manchester United tegen Norwich City (2-1) bijzonder kritisch op de Nederlander. Bovendien leek de kans groot dat Van Gaal zou worden ontslagen.

De coach was woensdagmiddag echter nog altijd de coach van Manchester United en was totaal niet gediend van de kritiek en speculaties in de verschillende Britse media. The Sun reageerde donderdagochtend cynisch door meermaals excuses aan te bieden aan Van Gaal. "Sorry, dat je al zes wedstrijden op rij niet gewonnen hebt. Sorry, dat je van de eerste plaats naar de vijfde plaats bent gezakt. Sorry, dat je uitgeschakeld bent in de Champions League. Sorry, dat je saaie spel de fans niet weet te beroeren. Sorry, dat je daar 340 miljoen euro voor hebt gebruikt."

 

Brits tijdschrijft The Sun laat duidelijk merken hoe ze denken over de boze reactie van Van Gaal op woensdagavond. #vangaal #thesun #sorry

Een foto die is geplaatst door Voetbal.com (@voetbal.comnl) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner