26.12.2015 18:10

Hiddink weet eerste duel niet te winnen

Guus Hiddink is zijn tweede periode als interim-coach van Chelsea zaterdag begonnen met een gelijkspel (2-2) tegen Watford. De Braziliaan Oscar had het duel in het voordeel van de Nederlander kunnen beslissen maar hij miste tien minuten voor tijd een strafschop.

Diego Costa had Chelsea na ruim een halfuur op voorsprong gebracht, maar Troy Deeney - voor rust, uit een penalty - en Odion Ighalo na de pauze hadden de score doen kantelen. In de 65e minuut was het opnieuw Costa die beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Nadat invaller Eden Hazard in het strafschopgebied onderuit was gehaald door Valon Behrami, wees scheidsrechter André Marriner naar de stip. Oscar gleed weg bij zijn afzet en schoot over. Costa kreeg in de slotfase nog geel waardoor hij geschorst is voor het duel met Manchester United van maandag.