26.12.2015 20:01

Geen Pèlle, maar wel basisdebuut Martina

Trainer Ronald Koeman heeft met zijn opstelling tegen Arsenal FC voor flink wat verrassingen gezorgd. De oefenmeester start met Nederlander Cuco Martina, terwijl Graziano Pèlle afwezig is.

Martina start in de basis door de afwezigheid van Cédric Soares. De rechtsback is geblesseerd afgehaakt, waardoor Martina naar voren wordt geschoven. Een opvallende afwezige is Graziano Pèlle. Trainer Ronald Koeman laat weten dat de Italiaan geblesseerd geblesseerd is aan zijn knie en daardoor niet kan spelen. Dušan Tadić is daarentegen wel fit, maar moet op de bank plaatsnemen. Nederlanders Maarten Stekelenburg, Jordy Clasie en Virgil van Dijk starten wel. Een andere oud-Eredivisie speler Maya Yoshida neemt ook plaats op de bank.

Trainer Arsène Wenger won afgelopen week van Manchester City met 2-1 en ziet geen noodzaak om zijn team aan te passen. Zodoende starten dezelfde elf namen als tegen Manchester City. Voor Theo Walcott is het duel met Southampton FC een bijzonder duel. Hij genoot daar namelijk zijn jeugdopleiding. Datzelfde geldt ook voor Alex Oxlade-Chamberlain.

Voor Arsenal is het duel met Southampton van groot belang. Wint het dan neemt het namelijk de koppositie over van Leicester City. Volg het duel vanaf 20.45 uur hier.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner