27.12.2015 15:06

Lallana lovend over 'motiverende' Klopp

Zaterdagmiddag boekte Liverpool een opvallende zege op Leicester City. De ploeg van trainer Jürgen Klopp zat al even in een vormdipje, maar wist de koploper van de Premier League wel met 1-0 te verslaan. Middenvelder Adam Lallana sprak na afloop lovende woorden over de Duitse oefenmeester.

"De manager zei voor de wedstrijd dat wij moesten vechten en harder moesten werken. De kwaliteit komt er dan vanzelf uit. We hebben op iedere grasspriet gelopen. Dat doelpunt zou een keer gaan vallen. We hebben een paar mindere resultaten geboekt en we wilden het goed doen tegen Leicester City. Ik denk dat we het prima ingevuld hebben", vertelde de spelmaker op het digitale thuis van de Reds. Christian Benteke maakte in de 63ste minuut de enige treffer van de wedstrijd, na een assist van Roberto Firmino.

In de Premier League wacht de Engelse club twee nu twee uitduels: tegen Sunderland en West Ham United. "Twee belangrijke wedstrijden. Makkelijke wedstrijden zijn er sowieso niet in de Premier League, het is misschien wel zwaarder dan ooit. Iedere week weer is het lastig. Wij moeten ervoor zorgen dat we er iedere wedstrijd staan", besloot Lallana zijn verhaal.

Liverpool staat momenteel op de achtste plek in de Premier League, met 27 punten uit achttien wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner