27.12.2015 20:32

Falcao hoopt op meer kansen bij Chelsea

De Premier League lijkt Radamel Falcao niet te liggen. Na een mislukt avontuur bij Manchester United draait de Colombiaan ook niet lekker bij Chelsea. De huurling hoopt dat hij het weer eens mag laten zien in Londen.

Falcao werd vorig seizoen door Manchester United gehuurd van AS Monaco, maar met slechts vier doelpunten in 26 competitiewedstrijden werd de spits al snel het lachertje op Old Trafford. Bij Chelsea speelt de spits, die oorspronkelijk onder contract staat bij AS Monaco, ook niet goed. Hij kwam voor de winterstop tot negen competitiewedstrijden, waarvan slechts één als basisklant.

"Het is een lastige situatie, omdat het team geen geweldige start van het seizoen kent. Daarnaast heb ik ook niet de kansen gekregen die ik wil", vertelt Falcao aan Hola Colombia. Toch heerst er geen grote ontevredenheid in het hoofd van Falcao. "Chelsea is het team dat een gok waagde met mij en ik heb die kans met beide handen aangepakt."

"Ik ben erg dankbaar en heel erg blij hier. Voor in de toekomst hoop ik dat ik meer kansen krijg om te laten zien wat ik kan." Falcao werd door FC Porto naar Europa gehaald, maar bij Atlético Madrid bloeide de Colombiaan uit tot een spits van wereldklasse

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner