28.12.2015 09:27

Hiddink: "Had eigenlijk al vakantieplannen"

Guus Hiddink loopt na afloop van het competitieduel Chelsea - Sunderland het veld op om zijn spelersgroep te ontmoeten. (19-12-2015)
Guus Hiddink loopt na afloop van het competitieduel Chelsea - Sunderland het veld op om zijn spelersgroep te ontmoeten. (19-12-2015)

Guus Hiddink geniet bij Chelsea FC. De inmiddels 69-jarige Varssevelder startte het afgelopen weekend zijn nieuwe avontuur bij de Londense ploeg en is blij met zijn keuze.

Tegen Watford FC speelde Chelsea 2-2, maar Hiddink genoot ervan om als manager op de bank te zitten. De oefenmeester zat thuis nadat hij werd ontslagen bij het Nederlands elftal. "Ik had kunnen besluiten thuis te blijven en te ontspannen. Ik had zelfs vakantieplannen, maar mijn partner keek me aan nadat ik gevraagd werd en zei dat we naar Londen moesten gaan", zegt Hiddink op de clubsite van Chelsea. "Ik voel nog altijd spanning bij wedstrijden, daarom vond ik dat ik het moest doen."

Dat hij bij zijn rentree bij Chelsea gelijkspeelde tegen Watford zorgde niet voor ontevredenheid bij de oud-trainer van onder andere PSV. "Nee, want ik zag dat het met de mentaliteit goed zit. Het team reageerde goed na de goals van Watford en dat geeft me vertrouwen." Maandagavond speelt Chelsea opnieuw. Dit keer is Manchester United de tegenstander. Hiddink kan weer beschikken over Eden Hazard, die tegen Watford ook inviel. "Hij is nog niet topfit, maar is wel fris in zijn hoofd. Dat is het belangrijkste."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner