28.12.2015 18:43

Watford verliest na rood voor Aké

Anthony Taylor geeft Aké de rode kaart. De verdediger wordt door de leidsman van het veld gestuurd in de 1-2 verloren wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. (28-12-2015)

Watford heeft maandag voor eigen publiek een onfortuinlijke nederlaag moeten incasseren. De ploeg van de Spaanse manager Quique Sánchez Flores hield Tottenham Hotspur lang in bedwang, maar ging vlak voor tijd toch nog onderuit door een treffer van Son Heung-min: 1-2.

Watford speelde toen met tien man, nadat Nathan Aké in de 63e minuut met rood van het veld was gestuurd. De Nederlandse verdediger moest van scheidsrechter Anthony Taylor vertrekken na een ogenschijnlijk vrij onschuldige overtreding op Erik Lamela.

Die Argentijnse aanvaller van de Spurs had na een kwartier de score geopend, maar Watford kwam kort voor rust langszij via Odion Ighalo. Vlak voor tijd ging de thuisclub met tien man nog onderuit.